Mogsy-blog

"Sikta mot den ljusaste stjärnan och tag resten med dig på vägen!"

21 december 2007

Hej hej!

Long time no see!!

Jag har varit ohyggligt upptagen de senaste veckorna. Vi är i faggorna att slå oss ihop med ett annat stort förbund och bli JÄTTESTORA!!! Ska naturligtvis bli jättekul men det är ohyggligt mycket att fixa, lära sig, ordna, rensa, slänga och så mingla med våra nya kollegor förstås. Fyra stycken mycket trevliga människor som ska flytta in hos oss. Ny chef får vi också. Ska bli jättespännande och jag har mycket gott intryck av vår nya boss, välkommen bossen kan man säga!

Har just försökt installera digitalkamerans program på datorn, varför är det inte så enkelt som det skulle kunna vara??? Jag bara undrar.....

Sen kan jag ju bara hålla med Klanis: det är jättekul med julkort!!! Jag blir superglad.

Annars håller jag på att få lite resfeber.... På söndag åker jag ner till Arlanda och på självaste julafton, till å med innan självaste tomten ens har vaknat sitter jag på planet till Gambia för en veckas sol och bad!!! GRYMT skönt!!! Innan dess ska mina vänner från Sthlm komma hit å äta middag på lördag när de ändå ska hit upp och fira jul, ska också bli grymt kul att träffa dem!

Well, hinner jag så ska jag uppdatera lite mer, annars så ha det så bra. Hoppas ni inte fryser ihjäl, själv hoppas jag att jag inte ska bli för bränd, bli uppäten av hajar eller malaria-myggor eller gå vilse i Afrika-landet =)

Må gott och kram, God Jul och Gott Nytt År!

4 Comments:

At 9:12 em, Blogger Minellie said...

Härligt! Jag blir "nästan" lite avis på dig som får åka iväg sådär... Julen verkar ju inte bli särskilt vit här heller! Ska tänka på dig i dina varma Afrikanätter när jag sitter o jobbar ;)

Psst, bara så du vet så gillar jag inte bara julkort, utan även vykort =)

 
At 11:53 em, Blogger Mogsy said...

Hint hint.... =)
Jag ska tänka på dig med, du är ju faktiskt ett utav de bästa resesällskap man kan ha med sig.... så jag hoppas vi kan sätta våra drömmar om England i verket kanske???
Vi ska väl kanske se om jultomten skickar kort från Gambia =)
God Jul och kram!!!
=)

 
At 10:40 fm, Blogger Klanis said...

*ojoj*
jag hade inte fattat att du åker så snart?!
Ha det riktigt bra!!

 
At 4:21 em, Blogger Mogsy said...

Oj oj, så får man en kommentar av ett annat fantastiskt resesällskap!!!
Javisst ska jag försöka ha det bra, hoppas du också får en skön jul och att tomten är snäll! Jag hör av mig när jag är tillbaks!
Kram

 

Skicka en kommentar

<< Home