Mogsy-blog

"Sikta mot den ljusaste stjärnan och tag resten med dig på vägen!"

24 oktober 2008

Oj oj oj oj....

Mycket har hänt sedan sist!

Det största är nog ändå att vi kom 2:a i vår klass i seglingstävlingen i Kroatien. Det var 6 båtar som deltog och det var flera fina skalper som togs trots det ringa antalet deltagare.

Våra fellows från Luleå i den andra klassen lyckades också bli 2:a i sin klass. De var dock LITE bättre än oss med tanke på att det var 12 deltagande båtar i den klassen. Kroatien rekommenderas varmt och hur som helst var det jävligt kul! Och att resa är ju livets godis!

För något godis får man inte äta när man ska gå ner 28 kg tills april så då får man ju resa....

....eller nåt!

I övrigt har jag en HELVETISKT jobbig tid på jobbet just nu. Inte nog med att det är mycket att göra, så ska vi flytta kontoret mitt i allt åxå... jobbigt!

Nu är det i alla fall fredag. Räkningarna är omhändertagna, lugnet börjar infinna sig och tant Mogsy ska åka till sin ängel för att lägga sig i soffan och inta en god kopp te. Imorrn blir det IKEA med brudarna. Ska bli galet kul att vara med brudarna en heldag, det var alldeles för länge sedan! Sen att jag inte har råd att shoppa skiter jag i.... för det har man inte om man åker bil och blir fotograferad.... bläääää.....

Allt väl, mår väl, farväl!